Trouwreportage in Sint-Oedenrode
Vandaag een trouwreportage in Sint-Oedenrode van Nick en Silvie. Vanmorgen vertrokken Michael en ik samen richting Weert waar wij de voorbereidingen van beide hebben vastgelegd. Ook voor mij de start dat ik op dezelfde dag mijn blog zal schrijven over de belevenissen van zo’n dag, zodat ik mij meer kan herinneren en hier leuk over kan schrijven. Helaas is mij niet gelukt om over alle bruidsparen iets te schrijven, de drukte heeft mij helaas ingehaald en daarom tijd voor een andere werkwijze.

Kasteel Henkenshage
Vandaag is zo’n dag waarbij ik mij herinner waarom ik trouwfotograaf ben geworden. Super dankbaar aan Nick & Silvie. Een mooie zomerse dag met leuke en blije mensen om ons heen. Een heel mooie ceremonie waarbij veel werd gelachen maar ook plaats was voor een traan. Heel persoonlijk en mooi verteld. Ik hou van emotie en leg deze graag vast. De ceremonie werd ook mooi verteld en begeleid door de Babs Margo Cuppen. Ze heeft het super gedaan en leuk om met haar te mogen samenwerken.

Wij als team hebben genoten van deze mooie dag. En met wij bedoel ik Marc als videograaf, Michael als fotograaf en ikzelf. Genoten van de 2 bruidskinderen Jens en Fleur.

Voordat de ceremonie plaatsvond hebben wij op een prachtige locatie de fotoshoot gemaakt. Hun locatie is het mooie pittoreske Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode verstopt midden in een woonwijk tussen woningen, een sporthal en een school. Als je het kasteel ontdekt gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een mooie romantische plek en alles keurig verzorgd door het personeel. Complimenten!

The Deejays
Vandaag is ook zo’n dag dat ik weer mag samenwerken met mijn “favoriete” personeel. Jaren fijn gewerkt met Marc onze videograaf, maar ook de leuke samenwerking met  The Deejays van Henk van Gog. Regelmatig doen wij ons warm aanbevelen bij de gesprekken met onze bruidsparen. Ik moet zeggen een feestje met The Deejays is ook echt een geweldig feest. Kijk eens op hun website en overtuig jezelf. Wij kunnen hen van harte aanbevelen.

De mannen van Foto Wijnands hebben genoten van jullie dag en wij zijn jullie dankbaar dat wij deze mooie dag voor jullie mochten vastleggen. Beste Nick en Silvie wij wensen jullie heel veel geluk samen en geniet van elkaar. Wij komen ons vast nog weleens tegen.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Kasteel in Sint-Oedenrode
Mijn aanbeveling voor sfeervolle en stemmingmakers van DJ’s

Foto Wijnands heeft meerdere leuke bruiloften vastgelegd in Noord-Brabant en omgeving:
Watermolen van Opwetten in Nuenen
Kasteel Cranendonck – Maarheeze
Van Gogh museum – Nuenen

Bruidsfotograaf Brabant | Trouwfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Sint-Oedenrode | Trouwreportage in Sint-Oedenrode | Trouwfotograaf Eindhoven | Foto Wijnands | Kasteel Henkenshage |

Reacties

reacties