Trouwen in Vlaardingen
Trouwen in Vlaardingen – Tussen 25 oktober en 21 december had ik eigenlijk geen bruiloft totdat 2 weken van te voren zowel voor 1 november maar ook voor 8 november 2 boekingen binnenkwamen vanuit regio Rotterdam. 2 last minute bruiloften. Zo leuk nog even twee trouwreportages mogen verzorgen. En ook best knap dat 2 bruidsparen last-minute alles op korte termijn kunnen regelen.

8 november ben ik samen met Demi vertrokken naar Vlaardingen. Voor Demi een locatie met een aparte status, hier had zij immers enkele maanden geleden haar 1e bruiloft gefotografeerd. In dezelfde straat als toen mochten wij nu weer een trouwreportage verzorgen. En ook nog vlakbij De Vreemde Vogel. Na de first look vertrokken wij om de fotoshoot te maken van Stefan & Maria en hun dochter Kyra. Een mooie herfstshoot volgde.

Heerlijk al die herfstkleurtjes.

De viersprong in ‘s-Gravenzande
Aansluitend aan de fotoshoot vertrokken wij naar het gemeentehuis van Vlaardingen voor het Ja-woord. Een mooie ceremonie volgde met op het einde traditiegetrouw het over de drempel van Vlaardingen tillen, springen of wat de keus van het bruidspaar ook mogen zijn.

Na de ceremonie vertrok het gezelschap naar De Viersprong in ‘s-Gravenzande voor het feest en de shared-diner. Hier had de familie nog een leuke verrassing. Tijdens het diner werd een live painting gemaakt.

Stefan & Maria bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Restaurant Lounge events De Viersprong

Leuke bruiloften rondom Rotterdam:
Bij de Euromast park
Op bezoek bij een wel heel vreemde vogel…
Het Wapen van Zoetermeer

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Trouwen in Vlaardingen | Trouwfotograaf Vlaardingen | Trouwfotograaf Baarlo | Bruidsfotograaf Panningen | Trouwfotograaf Heerlen | Fotograaf Baarlo | Foto Wijnands

Reacties

reacties