Paviljoen Puur Diemen
Paviljoen Puur in Diemen, een mooie parel verstopt tussen de elektriciteitscentrale, het water en de sloop van oude boten. Fantastisch om hier foto’s te mogen maken. Ongerept stukje natuur. Veel trouwreportages van mij zijn dit jaar buiten Limburg. Super leuk om nieuwe locaties te ontdekken. Zien hoe een bruiloft elders in het land wordt gevierd en zo mee te maken of er verschillen zitten tussen de provincies. Ik mag mij gelukkig prijzen met het mooiste beroep trouwfotograaf! I love my job ?

Barry en Esther
In de vroege ochtend van 30 april vertrokken Michael en ik richting Bussum. De zon schijnt volop en het belooft weer een sprankelende dag te worden met een super leuk bruidspaar als belangrijkste onderdeel van deze dag. Tijdens de voorbereidingen bij Esther thuis was het al een gezellige bende. Haar vriendinnen, familie uit Zuid-Afrika en haar zus uit Israël waren allemaal blijven slapen. Ik had geen enkel idee hoeveel mensen er waren blijven slapen. Een rustig begin van de voorbereidingen en telkens kwam er weer een vriendin naar beneden. Eigenlijk best een grappig gezicht. Michael had het ondertussen bij Barry een stuk rustiger. Barry sliep samen met 2 vrienden en de voorbereiding ging zoals altijd erg vlot bij de bruidegom.

De first look vond plaats in de voortuin. Hoewel hier weinig plek was, vond ik de tuin en de kleuren hier erg mooi en voor mij de ideale plek om het stel hier te laten ontmoeten. Na dit moment gingen we op pad voor de fotoshoot bij Fort Diemerdam. Het Fort Diemerdam, officieel Kustbatterij bij Diemerdam is een 19e-eeuws militair verdedigingswerk van de Stelling van Amsterdam. Tussen de bunkers ligt een mooi natuurgebied waarvan de plantjes mooi in bloei stonden. Hier hebben wij optimaal gebruik van gemaakt. Leuke afwisselende fotoreportage gemaakt.

Trouwen bij Paviljoen Puur
Na een korte lunch zijn wij groepsfoto’s gaan maken en uiteraard mochten de gekke foto’s niet ontbreken. Heerlijk zo’n groep die openstaat voor de niet standaard foto’s. Daarna werd het tijd voor de ceremonie. Deze vond plaats achter het hoofdgebouw op een grote weide. De boom, de paden en stoelen waren mooi aangekleed. Aan het begin van de ceremonie ook nog de aankomst van het bruidspaar gefilmd met de drone en een overzichtsfoto gemaakt vanuit de lucht. Echt bijzonder! Een mooie ceremonie met leuke woorden over het stel en hier en daar een traan. Wat ik nog niet verteld had, was dat hun dochter Sophia ziek was. Heel jammer, maar zij was er wel bij op de grote dag. Tijdens de ceremonie werd ze wakker en moest ze snel naar haar papa en mama, weer zo’n mooi fotomomentje.

En nog maar een fotoshoot
Na de ceremonie was het tijd om een toast uit te brengen en even te gaan borrelen. Ook zijn we weer een fotoshoot gaan doen, want ja de omgeving was zo mooi en ook mochten we de oude Volkswagen Karmann Ghia niet vergeten! Bij terugkomst had de familie nog enkele sketches in gedachten die hun leven mooi in beeld bracht. Veel gelachen, maar hier en daar ook een traan. Na deze optredens zijn we gaan BBQen, bruidstaart gaan aansnijden, stoelendans gehouden en hebben wij de openingsdans nog op de foto gezet. Kortom een mooie dag die ook wij niet gauw gaan vergeten.

Barry & Esther, bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Puur Trouwen Evenementenlocatie

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Bruidsfotograaf Bussum | Trouwfotograaf Amsterdam | Trouwfotograaf Diemen | Trouwfotograaf Naarden | Trouwfotograaf Amstelveen | Trouwfotograaf Almere | Trouwreportage Paviljoen Puur | Trouwfotograaf Fort Diemerdam |

Reacties

reacties