Kerstbruiloft en laatste van 2019
Kerstbruiloft zo op het einde van 2019 was meteen een Turks Nederlandse bruiloft. Alweer de laatste bruiloft van 2019. We mochten dit jaar maar liefst 49 trouwreportages verzorgen. Wat een mooi aantal. Super trots!

21 december de trouwdag van Daan & Dilek in Venlo, een Turks Nederlandse bruiloft. Afgesproken om te beginnen tijdens de ceremonie in het stadhuis van Venlo. Een mooi authentiek stadhuis.

Keverberg in Kessel
Na het Ja-woord vertrokken wij naar de Keverberg in Kessel voor de trouwfoto’s. Hier hebben wij een uurtje foto’s gemaakt om daarna te vertrekken naar de feestlocatie in Tegelen. Met een mooie opkomst van het bruidspaar, met veel rook en vuurwerk, kwamen zij binnen gelopen voor een warm ontvangst.

Meteen gevolgd door de openingsdans die ook met het nodige vuurwerk werd begeleidt. Er werd veel gedanst, leuk om te zien. Na de eerste dansen werd het tijd om de maagjes te vullen en kreeg iedereen een heerlijke maaltijd voorgeschoteld.

Ook tussen de gangen door werd gedanst en gefeest.

Heerlijk al die dansende mensen. Het feest ging door tot in de kleine uurtjes met een kleine onderbreking voor het aansnijden van de bruidstaart.

Daan & Dilek bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Trouwen op een romantisch kasteel
Stadhuis Venlo

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?
Of volg onze verrichtingen op Facebook

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Kerstbruiloft | Kasteel de Keverberg in Kessel | Trouwfotograaf Kessel | Trouwfotograaf Venlo | Bruidsfotograaf Venlo | Trouwfotograaf Heerlen | Foto Wijnands

Reacties

reacties