Het Wapen van Zoetermeer
Het wapen van Zoetermeer was ons decor op donderdag 10 oktober 2019. De trouwdag van Mark  en Kimberley. Tevreden kijkend naar mijn pas gebouwde kerstdorp van plusminus 10m2 en luisterend naar de Dire Straits op de achtergrond blik ik terug op deze kille en regenachtige dag.

Ceremonie
Met ons drietjes Michael, Marc en ik zijn wij naar Zoetermeer gereden. Hier hebben wij de voorbereidingen vastgelegd en aansluitend vertrokken we naar het Wapen van Zoetermeer voor de ceremonie. De ceremonie werd verzorgd door de stiefvader van Mark. Een mooie en emotionele ceremonie volgde. Na het Ja-woord en de ringen had Mark nog een verrassing voor Kimberley. Op een groot scherm kwamen er allerlei felicitaties voorbij van acteurs van Goede Tijden, Slechte Tijden. Een acteur had zelfs een liedje ingestudeerd voor het bruidspaar. Leuk! Kimberley fan en liefhebber van het eerste uur was aangenaam verrast, maar de echte verrassing zat in het einde van de film. Mark liep in de straat van de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden en vertelde dat hun huwelijksreis naar Parijs was geannuleerd om aanstaande maandag te vliegen naar Orlando met een bezoek aan het grote Walt Disney. Wat een mooie verrassing!

Na de ceremonie ging men borrelen, deze borrel was ook wel even nodig om te ontspannen. Na de borrel gingen we de fotoshoot verzorgen, lekker eten met als dessert de bruidstaart om daarna te feesten tot in de kleine uurtjes. Rond de klok van half 1 sloten wij af met een laatste speech van Mark.

Mark en Kimberley, bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

In de Drie Hooibargen – Partycentrum Zoetermeer
Fotoshootlocatie aan het water

Bekijk hier onze Portfolio van al onze bruidsparen.
Gaan jullie ook trouwen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kijk dan op deze blog!

Volg je Foto Wijnands al op Instagram?

Informatie over onze pakketten en prijzen vind je door op deze link te klikken of vraag meer informatie via onze contactformulier

Het wapen van Zoetermeer | Trouwfotograaf Zoetermeer | Trouwfotograaf Rotterdam | Trouwfotograaf Den Haag | Alphen aan den Rijn | Foto Wijnands

Reacties

reacties