Trouwreportage Dick & Linda

Foto Wijnands | Trouwfotograaf voor Dick & Linda | Voorhout

De komende weken gaan wij terugblikken op het bijzonder trouwseizoen 2017. Voor Foto Wijnands was 2017 een hectisch jaar met hoogte -en dieptepunten. Hier later meer over in de terugblik van Foto Wijnands. Vandaag blikken we terug op de bruiloft van Dick & Linda uit Voorhout. Het bruidspaar is verknocht aan het Limburgse landschap en komen graag naar onze provincie. Hun trouw weekend vond plaats in Kasteel Ter Worm in Heerlen. Onze opdracht was voornamelijk het vastleggen van de sfeer. Een mooie dag om op terug te kijken.

Kennismaking
Ruim voordat het stel zou trouwen hadden wij een kennismakingsgesprek in Kasteel Ter Worm. Een kennismaking die ik niet snel ga vergeten. Wij hadden een leuke klik en wat een normale kennismakingsgesprek zou worden, werd al snel een heerlijke gezellige avond. Ook de loveshoot de dag voor hun bruiloft was een gezellige en leuke happening. Wat doe je als iemand nog al camera schuw is? Nou die laat je gewoon in volle overgave even schreeuwen. Haha en wat leverde dat een leuke foto op. Vanaf dat moment was het ijs gebroken en hadden wij een leuke loveshoot.

De grote dag
31 maart 2017 was een mooie warme lentedag met veel zon.
De familie werd aan het begin van de middag ontvangen met een hapje en een drankje. Na de lunch vertrok het gezelschap naar de Oranjerie waar de ceremonie plaatsvond. De rest van de dag bestond verder uit het genieten van elkaar met een hapje en een drankje. Later was er een diner met als afsluiting een borrel. Een feest met een hele leuke sfeer en voor ons trouwfotografen was deze trouwdag anders dan anderen, maar heel leuk om mee te mogen maken. Kortom een gezellig middag en avond die doorging tot in de late uurtjes.

Dick & Linda dank dat ik jullie trouwfotograaf mocht zijn en super veel geluk toegewenst!

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Groetjes Danae, Michael en Richard
Foto Wijnands

Ps nog bedankt voor de leuke recensie op The Perfect Wedding

“Wij hebben een fantastische ervaring met foto Wijnands!

Bij het kennismakingsgesprek klikte het meteen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en alles was mogelijk. Tijdens de bruiloft zijn Richard en zijn zoon Michael de hele dag (11:00- 02:00) aanwezig geweest. De belofte om als fotograaf zo onzichtbaar mogelijk te zijn, is helemaal gelukt. Daardoor zijn de foto’s exact naar onze wens geworden. Niet geposeerd maar echt en spontaan. We hebben ook een aantal foto’s besproken die we zelf graag gemaakt wilde hebben. Dat is ook meer dan prima gedaan. Echte iedereen en alles staat er goed op. De kwaliteit van de foto’s is ook echt goed. De dag voor de bruiloft hebben we een love shoot gedaan. Dit zorgt er absoluut voor (zeker voor mijn vrouw) dat je comfortabel voelt voor de fotograaf. Het was niet alleen goed om te doen maar ook ontzettend leuk! Danae en Richard hebben deze shoot met veel lol en enthousiasme samen gedaan. Ook die foto’s zijn zeer mooi maar ook erg leuk! Mijn vrouw heeft ondanks haar zenuwen toch als verrassing een boudoir shoot gedaan. Richard en Danae hebben voortreffelijk werk afgeleverd. Het op haar gemak stellen van mijn vrouw, zelf laten bepalen hoe ver zij daar in ging, heeft ook hier voor hele mooie vrouwvriendelijke foto’s gezorgd. Het spreekt voor zich dat ik daar erg blij mee ben, maar ook mijn vrouw was erg tevreden met het resultaat.

Zoals gezegd zijn we uitermate tevreden met de kwaliteit van alle foto’s . Richard Michael en Danae zijn hele toegankelijke mensen die zeer goed luisteren wat je wilt. Ze hebben goede ideeën en denken echt met je mee. Dit om het resultaat zo goed mogelijk te maken. Onze gasten waren ook heel enthousiast over hun aanwezigheid.

Wij kunnen ze echt aanraden. Je krijgt met het inhuren van deze ontzettend leuke, enthousiaste en professionele mensen prachtige foto’s die na de zoveelste keer bekijken nog steeds een grote lach op je gezicht geven!!

Richard Danae en Michael nogmaals heel erg bedankt!!

Hartelijke groeten,

Dick en Linda de Jong”

rouwreportage Dick & Linda

Reacties

reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *