Finley het Witte Huis – En dan zit je buiten op het terras een blog te typen van alweer de 5e trouwreportage van dit jaar. Het is 2e paasdag met een zomers temperatuurtje van zo’n 26 graden, terwijl de meeste mensen of een strand opzoeken of de meubelboulevards bezoeken geniet ik lekker vandaag in eigen tuin van even niets doen. Heerlijk in de zon met de laptop op schoot terug te blikken op trouwdag van Martin & Cynthia. Het stel had een prachtige locatie uitgekozen; Finley het Witte Huis aan de Loosdrechtse Plassen. Een locatie waar je kunt trouwen aan het water met een geweldig mooi uitzicht over de Loosdrechtse Plassen.

30 maart 2019
Op deze prachtige warme lente dag vertrokken Michael en ik in alle vroegte richting Loosdrecht. Een autorit van nog geen 2 uur bracht ons naar een totaal andere landschap dan ons eigen Limburgs landje. Dit jaar mogen wij meerdere trouwreportages maken buiten onze eigen provincie. Leuk om eens andere locaties te bezoeken en te zien hoe er elders getrouwd wordt. Wij kijken hier nieuwsgierig naar uit.

Aangekomen in de vroege ochtend schijnt de zon al volop en belooft het een mooie dag te worden. De voortekenen zijn goed. We worden opgewacht door Martin die ons eerst een bakkie aanbiedt om ons vervolgens een rondleiding te geven van deze prachtige locatie. En zo begint de ochtend heerlijk relaxed. Na de rondleiding is het tijd om de voorbereidingen vast te leggen van zowel bruid als bruidegom. Het programma loopt hier en daar wat uit wat de pret uiteraard niet zal drukken. Wat gelijk aangeeft hoe gemoedelijk de dag zal verlopen. Genieten en no stress! De first look vind dan ook later dan gepland plaats buiten op de steigers van het boothuis. Een leuke uitdaging voor ons als fotografen. Weinig plaats, een stapje te veel naar achteren en je kunt zwemmen haha… Zon van voren en het water van achteren waar de zon in weerkaatst. Hierdoor meer knijpende ogen. Kortom een mooie uitdaging die wij goed hebben kunnen weerstaan.

Met de speedboot op stap
Na de first look gingen wij samen met het bruidspaar een stukje varen over de Loosdrechtse plassen. We hebben hier een van de eilandjes bezocht om de fotoshoot te doen. Tijdens de fotoshoot werd ook de drone ingezet om foto’s te maken op het eilandje en het bruidspaar in de boot met Martin als schipper. Na de fotosessie voeren wij terug met op de boot nog een champagnetoost. Bij terugkomst was er nog tijd voor een korte lunch om vervolgens het bruidspaar weer de boot op te zetten, zodat zij een prachtige aankomst kregen voor de ceremonie. Alle gasten stonden bij de steiger in spanning te wachten, totdat het Martin & Cynthia en de kinderen met de speedboot zouden aankomen.

Zonsondergang
De ceremonie was prachtig met leuke anekdotes van het stel. Na de ceremonie was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart, borrelen en groepsfoto’s om voor de feestavond nog even gezellig met de dag gasten te dineren. Wij hadden een ander toetje bedacht. Tijdens het diner ging de zon langzaam onder en was er een prachtige lucht. Een mooi moment om het bruidspaar nog even op de aanlegsteiger te laten staan om mooie foto’s te maken met de zonsondergang. Na dit toetje was het dan tijd voor de feestavond die nog tot in de late uurtjes heeft geduurd.

Martin en Cynthia, bedankt dat wij jullie trouwfotograaf mochten zijn. Uiteraard hopen wij dat jullie tevreden waren over ons.

Foto Wijnands wenst jullie veel geluk! Geniet van elkaar.

Hieronder plaatsen we een kleine selectie foto’s van jullie trouwdag. Wij hopen dat jullie met veel plezier nog terugdenken aan deze dag.

Feestlocatie Finley in Loosdrecht

Wilt u meer weten nemen dan contact met ons via info@bruidsfotograaf-maastricht.nl of vul het formulier in.

Bruidsfotograaf Limburg | Trouwfotograaf Limburg | Bruidsfotograaf Loosdrechtse Plassen | Trouwreportage Loosdrechtse Plassen | Trouwfotograaf Loosdrechtse Plassen | Foto Wijnands I  Finley het Witte Huis | Loosdrechtse Plassen |

Reacties

reacties