Bruidsfotograaf voor Adam & Rebecca | Sint Geertruid – Eckelrade

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Eind vorig jaar had ik mijn kennismakingsgesprek met Adam & Rebecca. Tijdens dit leuke gesprek met echte dierenliefhebbers vertelde ik hun het verhaal over Hachi. Tijdens de kerstdagen van 2013 werd de film Hachi uitgezonden op televisie en al snel ontving ik een appje op de telefoon. “Wat een mooie film”. Leuk!

Een waargebeurd verhaal: Hachi was een Akita die in Japan grote bekendheid verwierf door het feit dat hij na de dood van zijn baasje 9 jaar lang wachtte op diens terugkeer bij het treinstation Shibuya in Tokio. Na zijn dood werd voor het station een standbeeld voor hem opgericht. Hachi stierf in 1935 en staat tegenwoordig in Japan symbool voor familietrouw.

Loveshoot
Iedereen die een trouwreportage boekt bij Foto Wijnands krijgt een loveshoot als cadeau erbij. Het voordeel is dat je elkaar beter leert kennen en dat is hartstikke fijn voor de bruidsreportage. Zo ging ik ook met Adam en Rebecca een loveshoot doen. Normaal doen we hier een uur tot anderhalf uur over, maar bij Adam en Rebecca was dit anders. We waren zo gezellig bezig in Mondo Verde Landgraaf dat we inmiddels een half dag bezig waren met onze loveshoot. Geweldig! We hebben heel veel lol gehad en dat was ook wel terug te zien aan de foto’s.

De grote dag
Op 20 september 2014 de laatste zomerse dag trouwden Adam en Rebecca en wat een prachtige dag was het. Het zonnetje scheen nog volop en net als het bruidspaar straalde hij helemaal. Aan het einde van de ochtend bracht ik Michael naar Adam om de reportage te starten met de gebruikelijke rituelen van een bruidegom. Nou ja gebruikelijk…. Adam had er zin in en stond ons al buiten op te wachten. Hij mocht deze dag rondrijden in een Camaro en bij onze aankomst mochten we al genieten van dit geweld op wielen. Schitterend! Bij Rebecca was de kapper al druk bezig met de haren van de bruid, de sfeer was ontspannen. Tijdens het maken van de foto’s hoorden we regelmatig een brullende auto voorbij rijden…..dit was Adam. Het werd ook langzaam tijd voor de first look. De first look was prachtig beide moesten even wachten op de zus van Rebecca, hierdoor werd de spanning opgevoerd en toen eindelijk zover was vlogen beide elkaar dan ook gelijk op de hals. Tranen volgden heel mooi en ontroerend om te zien.

Op bezoek bij de begraafplaats   
Om 13.00 uur was de kerkelijke inzegening. De mis was prachtig en zat vol emotionele momenten. Er waren tranen van geluk, maar ook tranen van verdriet. En na afloop van de mis mochten de eigen witte duiven van het bruidspaar naar huis vliegen, maar beide duifjes hadden hier geen zin in. Ze vlogen de kerktoren in en bleven enkele minuten bij hun baasje. Aansluitend vertrokken we met het bruidspaar naar onze locatie voor de fotoshoot. Vergezeld met veel trommelgeroffel kwamen we dan aan in het Europapark te Gronsveld. Helaas waren het geen trommels, maar een fikse onweersbui. We mochten even schuilen in de auto, want de bui brak in alle hevigheid los net op het moment dat wij wilden beginnen. Gelukkig was het maar een bui van 10 minuten, waarna de zon weer tevoorschijn kwam. We hebben vele leuke foto’s mogen maken en veel plezier gehad. Aansluitend zijn we op verzoek van Rebecca naar de begraafplaats gereden. Hier was recentelijk tante José begraven een tante die heel veel voor Rebecca heeft betekend en als dank bleef het bloemstuk van Rebecca hier achter. Heel ontroerend!

Feestje met Angelina!
Tenslotte hebben wij nog journalistiek overzicht gemaakt van aansnijden van de bruidstaart, uhmmm de reparatie van haar bruidsjurk, de receptiegasten en het buffet. De feestavond begon met een optreden van vriendin Angelina. Angelina bekend van de finale van de soundmixshow (1991) en het bekende nummer “ Daan goon de laampkes aon” maakte er een waar feest van. Een leuk optreden die de toon voor de rest van de avond had gezet… het feest heeft nog tot in de kleine uurtjes geduurd…..

Adam en  Rebecca, Ik wil jullie bedanken voor de mooie bijdrage aan mijn reportage en ik kijk hier met veel plezier naar terug. Wij hebben genoten van jullie mooie trouwdag. Uiteraard hoop ik dat jullie tevreden zijn met mij als jullie trouwfotograaf.

Wij wensen jullie heel veel geluk en voorspoed. Groetjes Michael en Richard.

 

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

Adam & Rebecca -2014-

 

Follow my blog with Bloglovin

Reacties

reacties

1 antwoord
  1. Richard
    Richard zegt:

    Het is alweer 2 maanden geleden toen Adam Snellen & Rebecca Snellen Habets elkaar het ja-woord gaven. De hoogste tijd voor een blog van dit prachtige bruidspaar…. Lees snel hoe deze dag was en laat het mij weten hoe jullie deze dag/blog vonden?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *